INTERIM HR-PROFESSIONAL INHUREN? INNERKEY!

Heeft uw organisatie tijdelijk behoefte aan een ervaren HR-professional die op alle niveaus met u meedenkt? Innerkey is u met plezier van dienst: incidenteel of projectmatig.

TIJDELIJKE INHUUR HR-CONSULTANT

Van recruitment tot verzuimbegeleiding, nationaal en internationaal: de HR-consultant van Innerkey ondersteunt u op ieder vlak met goed advies. Door met u mee te denken, samen te sparren en met praktische ondersteuning helpt Innerkey u verder. Niet alleen met het zorgvuldig selecteren van de juiste persoon op de juiste plaats, maar ook met bijvoorbeeld advies rondom functioneringsgesprekken, conflictsituaties en de begeleiding bij een reorganisatie. Daarnaast denkt Innerkey met u mee over ingewikkelde personeelskwesties en het onderhouden van uw personeelsbestand. En voor elke uitdaging geldt: de mens staat centraal.

HR-CONSULTANT OP PROJECTBASIS

Bent u bezig met een personeelsproject en kunt u wel wat ondersteuning gebruiken? Innerkey is u graag van dienst met advies over allerlei onderwerpen, zoals arbeidsvoorwaarden, arbeidsjuridische zaken, recruitment, verzuimbegeleiding en begeleiding bij een reorganisatie.

Maak een afspraak
Ontdek wat Innerkey voor u of uw onderneming kan betekenen en neem contact op voor een persoonlijke kennismaking.

MIJN PASSIE? MENSEN

Ieder mens is voor mij waardevol en vanuit die passie voor mensen, ben ik me in de loop der jaren gaan richten op het coachen van medewerkers, individueel en in groepen. Dat gaf mijn werk als personeelsmanager een heel nieuwe dimensie. Luisteren, adviseren en begeleiden zijn hierbij de sleutelwoorden. Door samen te werken aan een bepaald doel – werk gerelateerd of persoonlijk – en aandacht te hebben voor een persoon of groep, ontstaat er groei en ontwikkeling van mens en organisatie, waarin ieder tot zijn recht komt.”

NIEUWSGIERIG? MAAK EEN AFSPRAAK

Wilt u weten wat Géke Mulder voor u of uw onderneming kan betekenen? Zij nodigt u van harte uit voor een eerste gesprek. Neem contact op voor een afspraak, dan vertelt zij u meer over haar werkwijze en resultaten.

CONTACT

Bieshorstlaan 64
7231 EK Warnsveld
Telefoon: 06 – 53 58 71 93
gekemulder@innerkey.nl