ONDERSTEUNING VAN UW ORGANISATIE

Heeft u een afdeling binnen uw organisatie die niet lekker loopt? Is er een medewerker die tegen grenzen aan loopt; niet meer lekker in zijn of haar vel zit? Innerkey helpt u verder.

INNERKEY: UW HR-COACH

Of het nu gaat om de coaching van het management of uw medewerker(s): de HR-coach van Innerkey brengt uw organisatie verder in de richting die u voor ogen heeft. Met specifieke kennis op het gebied van onder meer effectief communiceren, omgaan met conflicten of conflictoplossing, groei van medewerkers om werkgerelateerde doelen te bereiken of begeleiding bij outplacement. Veel medewerkers hebben problemen met de balans tussen werk en privé. Een aantal gesprekken kan al leiden tot een verbeterde inzet.

MIJN PASSIE? MENSEN

“Vanuit mijn passie voor mensen, ben ik me in de loop der jaren gaan richten op het coachen van medewerkers, individueel en in groepen. Dat gaf mijn werk als personeelsmanager een heel nieuwe dimensie. Luisteren, adviseren en begeleiden zijn hierbij de sleutelwoorden. Door samen te werken aan een bepaald doel – werk gerelateerd of persoonlijk – en aandacht te hebben voor een persoon of groep, ontstaat er groei en ontwikkeling van mens en organisatie, waarin ieder tot zijn recht komt.”

NIEUWSGIERIG? MAAK EEN AFSPRAAK

Wilt u weten hoe Innerkey uw medewerker(s) kan coachen op HR-vlak? Neem contact  op voor een persoonlijke afspraak. Dan vertelt Géke Mulder u meer over haar werkwijze en resultaten.

CONTACT

Bieshorstlaan 64
7231 EK Warnsveld
Telefoon: 06 – 53 58 71 93
gekemulder@innerkey.nl