ONDERSTEUNING VAN UW HR-AFDELING

Heeft u een vraag op HR-gebied? Wilt u dat een ervaren HR-professional met u meekijkt naar een bepaald onderdeel? Bent u op zoek naar ondersteuning bij een personeelsproject? Of wilt u een afdeling of persoon binnen uw organisatie laten coachen? Innerkey helpt u verder.

INNERKEY: UW VRAAGBAAK OP HR-GEBIED

Wat uw vraag ook is: als het gaat om Human Resources helpt Innerkey u met plezier op weg. Als vraagbaak, maar ook met projectmatige ondersteuning. Geen vraag is te gek voor HR-consultant Géke Mulder. Zij helpt u verder met een helder antwoord op uw vraag, een energieke en inspirerende spar-sessie of praktische ondersteuning binnen uw organisatie.

Kennismaken?
Wilt u meer weten? Neem dan contact op voor een persoonlijke kennismaking.

INNERKEY: UW HR-COACH

Of het nu gaat om de coaching van het management of uw medewerker(s): de HR-coach van Innerkey brengt uw organisatie verder in de richting die u voor ogen heeft. Met specifieke kennis op het gebied van onder meer effectief communiceren, omgaan met conflicten of conflictoplossing, groei van medewerkers om werkgerelateerde doelen te bereiken of begeleiding bij outplacement. Veel medewerkers hebben problemen met de balans tussen werk en privé. Een aantal gesprekken kan al leiden tot een verbeterde inzet.

MIJN PASSIE? MENSEN

“Vanuit mijn passie voor mensen, ben ik me in de loop der jaren ook gaan richten op het coachen van medewerkers, individueel en in groepen. Dat gaf mijn werk als personeelsmanager een heel nieuwe dimensie. Luisteren, adviseren en begeleiden zijn hierbij de sleutelwoorden. Door samen te werken aan een bepaald doel – werkgerelateerd of persoonlijk – en aandacht te hebben voor een persoon of groep, zullen zij zich gewaardeerd en meer in balans voelen. Met als resultaat: een beter functioneren van de organisatie en bijvoorbeeld een lager ziekteverzuim. Zo is mijn passie voor mensen mijn kracht geworden: groei en ontwikkeling van mens en organisatie, zodat ieder tot zijn recht komt.”

NIEUWSGIERIG? MAAK EEN AFSPRAAK

Wilt u weten hoe Innerkey uw medewerker(s) kan coachen op HR-vlak? Neem contact  op voor een persoonlijke afspraak. Dan vertelt Géke Mulder u meer over haar werkwijze en resultaten.

CONTACT

Bieshorstlaan 64
7231 EK Warnsveld
Telefoon: 06 – 53 58 71 93
gekemulder@innerkey.nl