VAN JE WERK JE HOBBY MAKEN, DAT IS WAT JE DOET WANNEER JE JOUW PASSIE VOLGT.

Wanneer je vast loopt in je huidige werksituatie, je verliest je baan of bent uit balans, Innerkey biedt je de mogelijkheid om inzicht te krijgen in jouw talenten, waarden en ambities, waardoor je weer grip krijgt op je situatie. Met de nieuwe inzichten kun je weer keuzes maken voor bijvoorbeeld een andere baan, opleiding of keuzes op het gebied van werk/privé. Het doel is weer met plezier en gemotiveerd invulling aan je leven te geven.

Tijdens jouw begeleiding, die bestaat uit ca. 7-8 gesprekken, put ik uit mijn ruime werkervaring als HR manager, loopbaanadviseur en personal coach. Ik denk graag in mogelijkheden en kan suggesties geven. Maar ik ben overtuigd dat iedereen zijn eigen keuzes kan en moet maken en eigen verantwoordelijkheid neemt. Soms is dat lastig en dan  kunnen we samen onderzoeken waar bijvoorbeeld je drijfveren en kwaliteiten liggen en wat je  kunt doen om een nieuwe balans te bereiken. Het doel van de gesprekken moet zijn dat je geïnspireerd en gemotiveerd verder kunt met een nieuwe duidelijke koers.

In een organisatie draagt het  plezier hebben van de medewerkers in hun werk (als ze op de juiste plek zitten), positief bij aan de gezondheid van de organisatie. Het zal ook leiden tot een lager ziekteverzuim.

MIJN PASSIE? MENSEN

Ieder mens is voor mij waardevol en vanuit die passie voor mensen, ben ik me in de loop der jaren gaan richten op het coachen van medewerkers, individueel en in groepen. Dat gaf mijn werk als personeelsmanager een heel nieuwe dimensie. Luisteren, adviseren en begeleiden zijn hierbij de sleutelwoorden. Door samen te werken aan een bepaald doel – werk gerelateerd of persoonlijk – en aandacht te hebben voor een persoon of groep, ontstaat er groei en ontwikkeling van mens en organisatie, waarin ieder tot zijn recht komt.”

NIEUWSGIERIG? MAAK EEN AFSPRAAK

Wilt u weten wat Géke Mulder voor u of uw onderneming kan betekenen? Zij nodigt u van harte uit voor een eerste gesprek. Neem contact op voor een afspraak, dan vertelt zij u meer over haar werkwijze en resultaten.

CONTACT

Bieshorstlaan 64
7231 EK Warnsveld
Telefoon: 06 – 53 58 71 93
gekemulder@innerkey.nl