INNERKEY: UW COACH

Bij coaching draait het om zakelijke aspecten én om persoonlijke wensen. Heeft u een afdeling binnen uw organisatie die niet lekker loopt? Is er een medewerker die tegen grenzen aan loopt; niet meer lekker in zijn of haar vel zit? Innerkey helpt u verder.

Ook als individu kan er onbalans in je leven zijn. Dankzij haar empathisch vermogen komt Géke snel tot de kern om vervolgens samen met de client of organisatie tot een doelgericht plan te komen. Goede, betrouwbare begeleiding en een eerlijk, helder en gefundeerd advies met als doel het ontwikkelen van persoon en/of organisatie. Zij heeft al jaren ervaring op dit gebied en bereikt positieve resultaten. Zorgen voor inspiratie, energie en balans. Dat is Innerkey.

ZAKELIJKE EN PRIVÉ-COACHING

Innerkey verzorgt coaching binnen een organisatie, maar ook privé. Met andere woorden: u kunt ook als particulier bij de personal coach van Innerkey terecht. Zij heeft al jaren ervaring op dit gebied en bereikt positieve resultaten. Bent u uit balans, heeft u vragen over uw loopbaan of loopt u steeds tegen hetzelfde probleem aan? Samen bepalen we een doel en gaan daar mee aan de slag.

KIJKEN OF HET KLIKT?

Een Innerkey-coachingstraject bestaat uit twee tot maximaal tien persoonlijke gesprekken. Uiteraard is het hierbij van essentieel belang dat er een ‘goede klik’ is. Innerkey nodigt u dan ook van harte uit voor een eerste ontmoeting. Neem contact op voor een afspraak.

MIJN PASSIE? MENSEN

Ieder mens is voor mij waardevol en vanuit die passie voor mensen, ben ik me in de loop der jaren gaan richten op het coachen van medewerkers, individueel en in groepen. Dat gaf mijn werk als personeelsmanager een heel nieuwe dimensie. Luisteren, adviseren en begeleiden zijn hierbij de sleutelwoorden. Door samen te werken aan een bepaald doel – werk gerelateerd of persoonlijk – en aandacht te hebben voor een persoon of groep, ontstaat er groei en ontwikkeling van mens en organisatie, waarin ieder tot zijn recht komt.”

NIEUWSGIERIG? MAAK EEN AFSPRAAK

Wilt u weten hoe Innerkey uw medewerker(s) kan coachen op HR-vlak? Neem contact  op voor een persoonlijke afspraak. Dan vertelt Géke Mulder u meer over haar werkwijze en resultaten.

CONTACT

Bieshorstlaan 64
7231 EK Warnsveld
Telefoon: 06 – 53 58 71 93
gekemulder@innerkey.nl