INNERKEY: UW PERSONAL COACH

Bij Human Resource Management draait het om zakelijke aspecten én om persoonlijke wensen. Ook hierbij kan Innerkey een ondersteunende rol spelen. Dankzij haar empathisch vermogen komt personal coach Géke Mulder snel tot de kern van uw wensen, om vervolgens samen met u een doelgericht plan van aanpak op te stellen. Géke fungeert als vertrouwenspersoon en laat u eerlijk over uzelf nadenken. Met als resultaat: beweging, verandering en nieuwe mogelijkheden.

ZAKELIJKE EN PRIVÉ-COACHING

Innerkey verzorgt coaching binnen een organisatie, maar ook privé. Met andere woorden: u kunt ook als particulier bij de personal coach van Innerkey terecht. Zij heeft al jaren ervaring op dit gebied en bereikt positieve resultaten. Bent u uit balans, heeft u vragen over uw loopbaan of loopt u steeds tegen hetzelfde probleem aan? Samen bepalen we een doel en gaan daar mee aan de slag.

KIJKEN OF HET KLIKT?

Een Innerkey-coachingstraject bestaat uit twee tot maximaal tien persoonlijke gesprekken. Uiteraard is het hierbij van essentieel belang dat er een ‘goede klik’ is. Innerkey nodigt u dan ook van harte uit voor een eerste ontmoeting. Neem contact op voor een afspraak.

MIJN PASSIE? MENSEN

“Vanuit mijn passie voor mensen, ben ik me in de loop der jaren ook gaan richten op het coachen van medewerkers, individueel en in groepen. Dat gaf mijn werk als personeelsmanager een heel nieuwe dimensie. Luisteren, adviseren en begeleiden zijn hierbij de sleutelwoorden. Door samen te werken aan een bepaald doel – werkgerelateerd of persoonlijk – en aandacht te hebben voor een persoon of groep, zullen zij zich gewaardeerd en meer in balans voelen. Met als resultaat: een beter functioneren van de organisatie en bijvoorbeeld een lager ziekteverzuim. Zo is mijn passie voor mensen mijn kracht geworden: groei en ontwikkeling van mens en organisatie, zodat ieder tot zijn recht komt.”

NIEUWSGIERIG? MAAK EEN AFSPRAAK

Wilt u weten hoe Innerkey uw medewerker(s) kan coachen op HR-vlak? Neem contact  op voor een persoonlijke afspraak. Dan vertelt Géke Mulder u meer over haar werkwijze en resultaten.

CONTACT

Bieshorstlaan 64
7231 EK Warnsveld
Telefoon: 06 – 53 58 71 93
gekemulder@innerkey.nl